П`ятниця, 29.03.2024, 13:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Free counters!
Вхід на сайт
Календар
Календар свят. Мова, граматика, спілкування
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 44
Друзі сайту
Головна » 2018 » Грудень » 19 » День Бібліотекаря в Головниці
22:17
День Бібліотекаря в Головниці
Премудросте земна бібліотеко!
Віват тобі, хранителько свята!

До тебе йдуть і зблизька і здалека,
Щоб почерпнуть від тебе лиш добра.
 
Кожного року вересень приносить для бібліотечних працівників цікаві зустрічі, неповторні відчуття, яскраві емоції, нові сподівання. Адже саме наприкінці вересня вся Україна відзначає Всеукраїнський день бібліотек – свято тих, хто «працює з громадою і для громади», хто зберігає і передає нащадкам найдорожче, що накопичило людство, хто професійно виконує свої обов’язки і відкриває читачам красу і силу слова, несе їм «розумне, добре, вічне» – книгу.
По особливому святкували цьогорічний професійний день бібліотекарі нашого району. Саме напередодні  Дня святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії бібліотечні працівники зібралися  в селі Головниця, щоб відзначити двадцятиріччя свого професійного свята.
Захід зібрав всіх працівників бібліотечної мережі, керівників місцевого та районного рівнів.
Гостинно відчинила двері сільська публічно-шкільна бібліотека села, де бібліотекарів та запрошених гостей з любов’ю та гумором зустрічали учні, вчителі. Адже бібліотека знаходиться в приміщенні школи.
 
 
До уваги всіх присутніх зав. бібліотекою, Шевчук Н.О. провела  презентацію  «Головницька публічно-шкільна  бібліотека – все тут, всі тут!», де відображена повсякденна місія бібліотекаря – інформувати, просвіщати, допомагати, організовувати і навчати своїх користувачів орієнтуватися у великому потоці інформації, використовуючи бібліотечні ресурси.
Велика співпраця школи з бібліотекою завжди відзначалась учнями і вчителями, тому з щирими вітаннями звернулись учні до бібліотечних працівників, а вчителі школи  привітали гарними та задорними частівками  з професійним святом.
 
 
Свято продовжувалося в Будинку культури. Ведучі свята в поєднанні з гарними, щирими словами, піснями адресованими бібліотекарям  запрошували до вітань керівників.
У своєму вітальному слові  голова районної адміністрації Сергій Олександрович Черній  зазначив, що бібліотеки завжди були і залишаються символом культури суспільства, взірцем його духовності. Подякував за наполегливу творчу працю всім працівникам бібліотечних установ району та вручив грамоти районної державної адміністрації, районної ради за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи .
Вітання бібліотекарям, і всім, хто любить книгу, хто причетний до бібліотек адресував заст. голови районної ради Віктор Іванович Дулюк.
Завідуюча сектором культури і туризму Вікторія Ярославівна Плисюк звернулася до бібліотекарів з словами вітання та відзначила працівників Подяками та сувенірами.
Директор  бібліотечної мережі Ніна Григорівна Грановська привітала  колег з професійним святом та розповіла про досягнення бібліотек системи.
Грамотами, подяками  та цінними подарунками  від районної державної адміністрації, районної ради, сектору культури і туризму РДА, централізованої бібліотечної системи відзначено кращих бібліотечних  працівників.
 
 
Народні аматори  Головниці подарували гарний настрій бібліотекарям та всім гостям свята. Було багато музики,  привітань та позитивних емоцій.
Славно пройшов святковий день у бібліотекарів. Безумовно, що такими насиченими на події не можуть бути усі робочі будні, однак  моральний дух і професійна мудрість бібліотечних працівників допомагає їм віднаходити сили, позитивний настрій і щире бажання продовжувати свою справу.
 
 
 
Від усіх працівників бібліотек, велика вдячність організаторам свята. Вам здоров'я і натхнення,любові і ніжності, добра і успіхів, миру і впевненості.
З сайту Корецької центральної районної бібліотеки
Переглядів: 267 | Додав: sashukmal | Теги: День бібліотек, Головниця, батальйон, бібліотека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar